Palmaresul de premii al Budapest Dance Theatre, a doua mare companie invitatã în STEPS în aceastã toamnã, este foarte bogat, ansamblu fiind prezent, în ultimele douã decenii, în cele mai mari festivaluri de profil din lume. Stilul predominant al grupului urmeazã linia europeanã a dansului modern, cãruia i se alãturã elemente de bazã ale baletului clasic dar și tehnici speciale. Compania va prezenta, în data de 10 noiembrie, de la ora 20:00, la Opera Maghiarã, o micã bijuterie coregraficã semnatã de cãtre Raza Hammadi – „Mur Mur de la Mediterranee/Bolero“. Concepţia artisticã propusã îmbinã perfect cele douã culturi care l-au influențat pe Hammadi, nãscut în Tunisia dar dezvoltat ca și dansator și coregraf în Europa. Un spectacol în douã secțiuni, fiecare într-un alt ritm și alt stil, dar plin de culoare și vervã.

Bolero, piesã clasicã nãscutã parcã pentru a fi dansatã, a inspirat de-a lungul timpului mulţi coregrafi. Acest spectacol este un omagiu adus tuturor maeştrilor baletului modern în aceastã coregrafie dusã pânã la epuizare.


Bilete online:

www.biletmaster.ro

www.eventbook.ro

Caserii: 

Caseria Operei Maghiare Cluj: deschis luni-vineri între orele 13:00 – 19:00

Rețeaua Librãriilor Humanitas 

Achiziționând bilet la toate cele 4 spectacole din festival, beneficiați de o reducere de 30%! 

Cea de-a 3a ediție a STEPS este organizatã de Asociaţia Steps în parteneriat cu Opera Maghiarã din Cluj, cu sprijinul Primãriei și Consiliului Local Cluj Napoca. 

Regizor-coregraf: Raza Hammadi
Costume și scenografie: Molnár Zsuzsa
Director Artistic: Földi Béla

Dansatori:
Sághy Alexandra
Anoine Thirion
Kiss Tamás
Valentin Brunner
Vattai Dzsenifer
Mary Katakura
Macskin Zita
Baumgartner Krisztina
Alekseij Canepa
Váradi Tamás
Balatony Levente
Delbó Balázs 

2016. Noiembrie 10 ora 20.00


GALERIE VIDEO


Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER