Galili & Ginz”, un spectacol cu douã reprezentații, în coregrafia celebrilor Itzik Galili și Tamir Ginz. Primul spectacol, Things I Told Nobody/Lucruri pe care nu le-am spus nimãnui” este bazat pe operele lui Mozart, Handel și Vivaldi, ce faciliteazã expresia abilitãților tehnice împreunã cu influența talentului și personalitatea dansatorilor. Coregraful Galili prezintã o operã de naturã romanticã, dar complementarã stilului sãu obișnuit plin de umor și ironie. 
În cel de-al doilea spectacol al serii, Red Sky”, coregraful Ginz abordeazã lupta dintre națiuni în cãutarea pãmânturilor și a identitãții, într-un loc în care demagogia și instigarea aprind dorințe instinctive. E un spectacol despre oameni sub amenințare constantã, care în ciuda suferinței încearcã sã menținã speranța unui viitor mai bun. 

Kamea Dance Company este formatã, în prezent, din 12 dansatori, atât israelieni, cât și din alte țãri. Renumele trupei a crescut atât de mult în ultimii ani încât la ultimele audiții pentru noua stagiune s-au prezentat nu mai puțin de 2000 de dansatori din întreaga lume. 

Bilete online:

www.biletmaster.ro

www.eventbook.ro

Caserii: 

Caseria Operei Maghiare Cluj: deschis luni-vineri între orele 13:00 – 19:00

Rețeaua Librãriilor Humanitas 

Achiziționând bilet la toate cele 4 spectacole din festival, beneficiați de o reducere de 30%! 

Cea de-a 3a ediție a STEPS este organizatã de Asociaţia Steps în parteneriat cu Opera Maghiarã din Cluj, cu sprijinul Primãriei și Consiliului Local Cluj Napoca. 

GALILI & GINZ 
Douã lucrãri de doi coregrafi contemporani israelieni 

Things I Told Nobody (22 minute) 
Regizor-coregraf: Itzik Galil
Scenogrfie: Elizabeth Giabet
Lumini și scenografie: Itzik Galili
Realizare costume: Ahuva Erez
Muzica: G F Handel: Xerxes – Largo; A Vivaldi: Winter – Largo from 'The Four Seasons'; W. A. Mozart: Piano Concerto No.23 in A Major, K488 Adagio; E Satie: Gymnopédie No.1

Dansatori: Eldar Elgrably, Peter Starr, Adi Shimshi, Tom David, Noam Ephron, Alma Lauer, Gil Amishai, Maxime Bordessoules, Lorris Eichinger, Ilan Golubovich, Sagi Belleli.

Red Sky (35 minute)
Regizor-coregraf: Tamir Ginz
Muzica: Max Richter
Soundtrack: Miki Patish
Lumini: Shai Yehudai
Costume: Ahuva Erez

Dansatori:
Eldar Elgrably, Peter Starr, Adi Shimshi, Tom David, Noam Ephron, Alma Lauer, Gil Amishai, Maxime Bordessoules, Lorris Eichinger, Ilan Golubovich, Lou Landre, Sagi Belleli.


2016. Noiembrie 08 ora 20.00


GALERIE VIDEO


Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER