Spectacolul de cabaret LETSHOW vã oferã şansa de a trãi o searã specialã la Operã. O searã plinã de muzicã, dans şi umor, pentru a întâmpina Noul An cu voie bunã. Dirijorul Kulcsár Szabolcs și regizorul Béres László urmând tradiția anilor trecuți pentru spectacolul de revelion, au fãcut o selecție a celor mai cunoscute fragmente din cele mai îndrãgite operete și musicaluri ale repertoriului de gen. Trebuie menționat însã cã, piesele din aceastã selecție sunt inedite, lipsind în ultimii 10-15 ani din spectacolele de cabaret de Anul Nou. Membrii colectivului de artiști ai Operei vor putea fi vãzuți și şi în ipostaze neobişnuite, cum ar fi de exemplu soliștii Madarász Lóránt și Ádám János care vor prezenta momente de cabaret. Şi surprizele nu se opresc aici.
Invitații serii vor fi, formația Jazzybirds și Ansamblul Tokos, ambele alcãtuite din membrii ai orchestrei Operei Maghiare. Ansamblul de balet al Operei va oferi publicului un spectacol de dans de zile mari, în coregrafia inspiratã a douã mari artiste ale scenei: Jakab Melinda și Rusu P. Gabriella.
Ideea principalã a SHOWului este dialogul a douã lumi muzicale, cea modernã și cea clasicã, într-o adevãratã emulaţie, ce alterneazã jazzul cu folclorul tradițional, opereta, musicalul, chansonul, cu momente haioase de cabaret, într-un decor inspirat, realizat de Venczel Attila și costume create de designerul Ledenják Andrea. 
Spectacol de cabaret

Dirijor: Kulcsár Szabolcs

În distribuție:
Balázs Borbála, Barabás Zsuzsa, Bartha Boróka, Egyed Apollónia, Fülöp Tímea, Hary Judit, Kerekes Mária, Székely Zselyke, Ábrahám Gelllért, Gergely Elek, Farkas Lóránd, Laczkó Vass Róbert, Marosán Csaba, Pataki Adorján, Rétyi Zsombor, Sárosi Áron, Szilágyi János

Artişti invitaţi: Jazzybirds, Tokos Zenekar
Momente de cabaret: Ádám János, Madarász Lóránt

Cu participarea corului, orchestrei și ansamblului de balet al Operei Maghiare Cluj

Scenografie: Venczel Attila
Costume: Ledenják Andrea
Coregraf: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriella
Concert maestru: Barabás Sándor, Ferenczi Endre
Regia tehnicã: Venczel Péter
Sufleur: Kondrát Bea

Regia: Béres László
2014. Decembrie 30 ora 18:00
2015. Ianuarie 4 ora 18:00
2015. Ianuarie 18 ora 18:00
2015. Februarie 01 ora 18:00
2015. Februarie 22 ora 18:00
2015. Martie 1 ora 18:00

Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER