2015-12-27

Színes kabaréjelenetek, új fellépõk, bûvésztrükkök az idei Letshowban,,Új kabaréjelenetekkel, új fellépõkkel, bûvésztrükkökkel és rengeteg újdonsággal várjuk idén is nézõinket a szilveszteri kabaré ezúttal is rendkívül szórakoztató elõadására. Amikor Kulcsár Szabolcs karmester úrral összeültünk, hogy kidolgozzuk a szilveszteri mûsort, tudtuk, hogy olyan mûfajjal állunk szemben, melynek jól meghatározott keretei vannak és nagyon könnyû melléfogni. Olyan igényes újévi kabaré létrehozására törekedtünk, amely minden kolozsvári és erdélyi nézõ számára kiváló, minõségi szórákozást nyújt. Azonban nemcsak az igényességre figyeltünk oda, hanem arra is, hogy az elõadás színes legyen. Olyan darabokat és számokat válogattunk össze, melyek az elmúlt évek szilveszteri repertoárjában nem jelentek meg. A koreográfiák látványban és dinamizmusban is újszerûek (Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela)” – mondta el Béres László rendezõ az elõadásról.

A tavalyi Letshow! a szakmai zsûri tetszését is elnyerte, a produkciót idén a legjobb musical-elõadás díjával jutalmazták.

A december 30.-ai elõadásra elfogytak a jegyek, a nagy érdeklõdésre való tekintettel újra mûsorra tûzi az Opera január 3-án és 17-én.Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE