2015-06-08

ELEKTRONIKUS ZENE ÉS TANGÓ A BALLET BAR-BAN



Csütörtökön, június 11-én este 7 órától a franciaországi Pyramid Társulat elõadására hívja az érdeklõdõket a Kolozsvári Magyar Opera.

A Cie Pyramid koreográfus által színpadra állított Ballet Bar címû produkció különbözõ stílusok (a tangótól az elektronikus zenéig), izgalmas egyvelegét nyújtja a franciaországi Pyramid Társulat hat táncosának elõadásában. A darab a szereplõk és a zene viszonyát ábrázolja, a cselekmény pedig egy bár környékén zajlik, egy New York-i dzsesszklubban. Az élettel teli, humorral és energiával fûszerezett show már az elsõ percben elvarázsolja nézõit.

Az elõadásra a STEPS-Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál keretében kerül sor. A Fesztivál joggal tarthat számot a zenét és táncot kedvelõ kolozsváriak érdeklõdésére. Ez utóbbiak felfedezhetnek egy új, komplex, állandó átalakulásban levõ mûvészi világot, amelyben a szenvedély, az energia, a ritmus és a technika szervesen összefonódik a kreativitással azért, hogy távlatot adjon mindennapi életünk szépségeinek felismeréséhez. A közönség tanuja lehet számos formabontó és magával ragadó kulturális reprezentációnak, részint helyi mûvészek produkcióit követve, részint Kolozsvárott premiernek számító világszínvonalú elõadások befogadójaként.







Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE