,,Új kabaréjelenetekkel, új fellépõkkel, bûvésztrükkökkel és rengeteg újdonsággal várjuk idén is nézõinket a szilveszteri kabaré ezúttal is rendkívül szórakoztató elõadására. Amikor Kulcsár Szabolcs karmester úrral összeültünk, hogy kidolgozzuk a szilveszteri mûsort, tudtuk, hogy olyan mûfajjal állunk szemben, melynek jól meghatározott keretei vannak és nagyon könnyû melléfogni. Olyan igényes újévi kabaré létrehozására törekedtünk, amely minden kolozsvári és erdélyi nézõ számára kiváló, minõségi szórákozást nyújt. Azonban nemcsak az igényességre figyeltünk oda, hanem arra is, hogy az elõadás színes legyen. Olyan darabokat és számokat válogattunk össze, melyek az elmúlt évek szilveszteri repertoárjában nem jelentek meg. A koreográfiák látványban és dinamizmusban is újszerûek (Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela)” – mondta el Béres László rendezõ az elõadásról.

A tavalyi Letshow! a szakmai zsûri tetszését is elnyerte, a produkciót idén a legjobb musical-elõadás díjával jutalmazták.
LETSHOW ÚJRAMELEGÍTVE
Szilveszteri kabaré

Vezényel: Kulcsár Szabolcs

Szereplõk:

Ádám Éva, Ádám János, Balázs Barbara, Barabás Zsuzsa, Bartha Boróka, Chiuariu Lívia, Farkas Loránd, Fülöp Márton, Gergely Elek, Hary Judit, Kerekes Mária, Laczkó Vass Róbert, Madarász Lóránt, Marosán Csaba, Mányoki László, Mányoki Mária, Pataki Enikõ, Raț Bianca, Rétyi Zsombor, Székely Zsejke, Varga Attila, Vigh Ibolya, Ábrahám Gellért, Sárosi Áron

Meghívott vendégek: Belloni bûvész, Jazzybirds, Tokos zenekar

Fellép a Kolozsvári Magyar Opera ének-, zene- és balettkara

Díszlettervezõ: Venczel Attila
Jelmeztervezõ: Ledenják Andrea
Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela
Hangversenymester: Barabás Sándor, Ferenczi Endre
Karigazgató: Kulcsár Szabolcs
Ügyelõ: Venczel Péter
Súgó: Kondrát Bea

Rendezõ: Béres László
2016. Január 03 18.00 óra
2016. Január 17 18.00 óra
2016. Február 27 18.00 óra
2016. Március 13 17.00 óra
2016. Április 02 18.00 óra

Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE