2015-04-24

UNDEVA ÎN EUROPA (Ultima datã cu aceastã distribuþie)



UNDEVA ÎN EUROPA
27 aprilie, ora 18:00

Musicalul „
Undeva în Europa”, este o poveste emoţionantã cu şi despre copii, o pilduitoare lecţie de viaţã chiar şi pentru adulţi fiind inspirat de filmul omonim realizat de Géza Radványi şi Béla Balázs.

Întâmplãrile au loc dupã cel de-al doilea rãzboi mondial surprinzând o realitate ignoratã de adulţi, aceea a copiilor rãmaşi orfani pe strãzile oraşelor, fãrã mijloace de supravieţuire, fãrã ocrotire sau afecţiune. O lume în derivã în care copiii trebuie sã se descurce singuri, sã înfrunte primejdii pentru a-şi asigura hrana, sã-şi dea curaj, sã se consoleze, o lecţie de solidaritate şi candoare, de suferinţã şi puritate, de tragism şi ingenuitate.

Muzica imaginatã de László Dés este o împletire inspiratã de elemente de jazz, de muzicã pop, de marş de canţonetã sau tango, în duete lirice sau dramatice, în coruri şi ansambluri expresive şi emoţionante.

Regia lui László Béres, scenografia şi costumele create de Cristian Gãtina, coregrafia lui Melinda Jakab, precum şi conducerea muzicalã a dirijorului Szabolcs Kulcsár asigurã succesul perpetuu al acestui neobişnuit show. Neobişnuit, deoarece majoritatea artiştilor sunt copii, care alãturi de câţiva adulţi, cântã, danseazã, joacã, dând viaţã unor personaje pe care publicul mic şi mare le-a îndrãgit umplând sala operei la fiecare reprezentaţie.







Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER