2015-02-20

Show și cabaret în weekend la Operã



Succesul de public al cabaretului Letshow lansat de Opera Maghiarã ca spectacol de Revelion, a determinat reprogramarea sa continuã de la debut pânã astãzi. Duminicã, în data de 22 februarie, de la ora 18 veţi putea urmãri acelaşi show electrizant care a umplut de fiecare datã sala operei.
Spectacolul de cabaret LETSHOW vã oferã şansa de a trãi o searã plinã de muzicã, dans şi umor. Dirijorul Kulcsár Szabolcs și regizorul Béres László urmând tradiția anilor trecuți pentru spectacolul de revelion, au fãcut o selecție a celor mai cunoscute fragmente din cele mai îndrãgite operete și musicaluri ale repertoriului de gen.
Invitații serii vor fi, formația Jazzybirds și Ansamblul Tokos, ambele alcãtuite din membrii ai orchestrei Operei Maghiare. Ansamblul de balet al Operei va oferi publicului un spectacol de dans de zile mari, în coregrafia inspiratã a douã mari artiste ale scenei: Jakab Melinda și Rusu P. Gabriella.
Ideea principalã a showului este dialogul a douã lumi muzicale, cea modernã și cea clasicã, într-o adevãratã emulaţie, ce alterneazã jazzul cu folclorul tradițional, opereta, musicalul, chansonul, cu momente haioase de cabaret, într-un decor inspirat, realizat de Venczel Attila și costume create de designerul Ledenják Andrea.

Dirijor: Kulcsár Szabolcs

În distribuție:
Balázs Borbála, Barabás Zsuzsa, Bartha Boróka, Egyed Apollónia, Fülöp Tímea, Hary Judit, Kerekes Mária, Székely Zselyke, Ábrahám Gelllért, Gergely Elek, Farkas Lóránd, Laczkó Vass Róbert, Marosán Csaba, Pataki Adorján, Rétyi Zsombor, Sándor Csaba, Sárosi Áron, , Szilágyi János

Artişti invitaţi: Jazzybirds, Tokos Zenekar
Momente de cabaret: Ádám János, Madarász Lóránt

Cu participarea corului, orchestrei și ansamblului de balet al Operei Maghiare Cluj

Scenografie: Venczel Attila
Costume: Ledenják Andrea
Coregraf: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriella

Concert maestru: Ferenczi Endre, Barabás Sándor
Corepetitori: Nagy Ibolya, Incze G. Katalin, Nagy Gergõ
Regia tehnicã: Venczel Péter
Sufleur: Kondrát Bea

Regia: Béres László








Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER