2018-09-24

Mogâldeațã - Tuturor copiilor neastâmpãrați



Opera Maghiarã din Cluj prezintã publicului joi 27 septembrie 2018 spectacolul Mogâldeațã– creaţie a lui Venczel Péter-Orbán János Dénes. Spectacolul începe la ora 18:30. Conducerea muzicalã este asiguratã de Kulcsár Szabolcs, iar regia este semnatã de Béres László

Orbán János Dénes: ,,Sper cã spectacolul va avea succesul producțiilor anterioare bazate pe aceastã povestire. Cu ani în urmã, când m-am decis sã scriu un roman pentru copii, m-am gândit mult la eroul meu principal. Am vrut ceva special, ce nu s-a mai vãzut, și nu doar un alt copilaș, ursuleț, câine, pisoi, o altã vulpe. Am tot cugetat timp de vreo trei sãptãmâni, și atunci mi-a venit ideea, hai sã fie eroul meu un pui de drac. Restul a venit ca pe tavã, de la pãțanii la umorul negru, atât de rar întâlnit în literatura pentru copii. Pânã la urmã Mogâldeațã sunã destul de matur, dar poate chiar aici se ascunde șarmul lui prin care atrage atât de mulți copii. Lor le dedic acest musical: tuturor copiilor neastâmpãrați, cu un simț al umorului uluitor”. 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.eventbook.ro. Casa de bilete a operei funcţioneazã dupã urmãtorul program: luni, miercuri și vineri între orele 10:00 şi 16:00, marți și joi între orele 13:00 și 19:00. Biletele pot fi rezervate prin telefon la numãrul 0754-050150, 0371-395790. Sâmbãtã și duminicã nu funcționeazã serviciul telefonic, iar casieria se va deschide numai în cazul în care va avea loc și spectacol. 







Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER