2017-10-26

Mágnás Miska la Opera Maghiarã



În data de 29 octombrie 2017, duminicã, de la ora 18:00, iubitorii de operetã sunt invitați la spectacolul Mágnás Miska de Albert Szirmai. Opereta este dirijatã de Szabolcs Kulcsár, regia e semnatã de László Béres.

Regizorul László Béres afirmã: ,,A monta una dintre cele mai apreciate operete este fãrã doar și poate o provocare pe cinste pentru orice regizor, mai ales dacã ne gândim cã timp de mai multe decenii, Mágnás Miska a fost unul dintre spectacolele de succes ale Operei Maghiare din Cluj. Opereta ne prezintã o poveste similarã celei cunoscute din Visul unei nopți de varã: totul se petrece într-o singurã zi, în atmosferã de carnaval, cu sentimente exagerate și accente grotești, uneori chiar absurde. Mágnás Miska trateazã prostia umanã, înșiruind figuri ajunse, datoritã poziției sociale sau megalomaniei, în situații stupide la care se raporteazã cu o seriozitate penibilã.”

Vã așteptãm cu drag!

Casa de bilete a operei funcţioneazã dupã urmãtorul program: luni, miercuri și vineri între orele 10:00 şi 16:00, marți și joi între orele 13:00 și 19:00. Biletele pot fi rezervate prin telefon la numãrul 0754-050150, 0371-395790. Sâmbãtã și duminicã nu funcționeazã serviciul telefonic, iar casieria se va deschide numai în cazul în care va avea loc și spectacol.







Facebook

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER