2018-01-21

Selmeczi György vígoperája újra színpadonÚjra műsorára tűzte január 25-én este fél héttől új kortárs darabját a Kolozsvári Magyar Opera. A társulat Novák Eszter rendezésében Selmeczi György Boldogasszony lovagja  című vígoperáját mutatja be a nagyszínpadon. Az előadást Kulcsár Szabolcs dirigálja.

,,A történet egyszerre szórakoztató, mulatságos és felemelő. A zene emberközpontú, örömet nyújt a kevésbé zeneértő hallgatónak, de egyszersmind a kulináris áthallásokra és a zenében rejlő humorra nyitott fülnek is. Újabb bizonyíték a nagyközönség számára, hogy a kortárs zene nem egyenlő az élvezhetetlennel“ – nyilatkozta Novák Eszter, a darab rendezője.

Az előadásban Kovács István / Sándor Csaba, Laczkó Vass Róbert, Szilágyi János, Wittinger Gertrúd, Antal Lívia, Szabó Levente, Rétyi Zsombor és Peti Tamás Ottó látható.

Az előadás létrehozásában a rendező alkotótársai voltak: Ianis Vasilatos díszlettervező, Florina Bellinda Vasilatos jelmeztervező, Kulcsár Szabolcs karigazgató, Ferenczi Endre hangversenymester, Incze G. Katalin, Mazarin Vanda korrepetitorok és Kováts Andrea rendezőasszisztens.

Az előadásra jegyek vásárolhatók az opera jegypénztárában (hétfőn, szerdán és pénteken 10-16 óra között, kedden és csütörtökön 13-19 óra között, illetve az előadások előtt két órával, tel.: 0754-050150, 0371-395790).Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE