2017-10-26

Mágnás Miska újra az Operában



Az operettrajongóknak kedvez a Magyar Opera! Október 29-én Szirmai Albert Mágnás Miska címû darabját tûzte mûsorára az intézmény. A slágerekkel teli, különleges történetet 18 órai kezdettel tekintheti meg a közönség.

Az operettirodalom egyik közismert gyöngyszemét színpadra állítani minden rendezõ számára komoly kihívást jelent, fõleg annak tudatában, hogy a Mágnás Miskát hosszú évtizedeken keresztül nagy sikerrel játszották Kolozsváron. A zenét és a cselekményt egyaránt a könnyedség, játékosság jellemzi, ezt pedig méginkább kiemeli Béres László finom humorú rendezése. ,,Tartózkodtunk a direkt aktualizálástól, sõt, korban is visszahelyeztük a történetet a huszadik század elejére – ám éppen ennek köszönhetõen válik kortalanná, örökérvényûvé az elõadás” – vallja a rendezõ. A vasárnapi elõadást Kulcsár Szabolcs dirigálja.

Az elõadásra jegyek vásárolhatók az opera jegypénztárában (hétfõn, szerdán és pénteken 10-16 óra között, kedden és csütörtökön 13-19 óra között, illetve az elõadások elõtt két órával, tel.: 0754-050150, 0371-395790).







Facebook

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKE